Ημέρα καριέρας και δικτύωσης του Perrotis College η Τετάρτη 7 Απριλίου

Ημέρα καριέρας και δικτύωσης του Perrotis College η Τετάρτη 7 Απριλίου
Τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με σημαντικές εταιρίες του αγροδιατροφικού τομέα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν, θα έχουν την Τετάρτη 7 Απριλίου απόφοιτοι και προπτυχιακοί-μεταπτυχιακοί σπουδαστές του Perrotis College, κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού Career & Networking Day που διοργανώνουν το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Σπουδαστών και το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College.
 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εταιρίες με μεγάλη ιστορία στον χώρο του αγροδιατροφικού τομέα, οι οποίες διατηρούν σημαντική συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, ενώ κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, κα Βάσω Παπαδημητρίου, η οποία θα επικεντρωθεί στις εξελίξεις και τις τάσεις της Αγροδιατροφής στη Βιομηχανία Τροφίμων. Θα ακολουθήσουν δεκάλεπτες τοποθετήσεις στελεχών των εταιριών: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε., PELOPAC S.A, PROVIL S.A. και Timac Agro | ΛΥΔΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές ή απόφοιτοι του Perrotis College μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο Γραφείο Διασύνδεσης έως τις 5 Απριλίου 2021, στο e-mail [email protected], δηλώνοντας ποιες εταιρίες τους ενδιαφέρουν προκειμένου το Γραφείο Διασύνδεσης να οργανώσει προσωπικές συνεντεύξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.