Ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Σε μία ακόμη πρωτοβουλία με επίκεντρο τις Γυναίκες Επιχειρηματίες προχωρούν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:00 – 19:00 διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Η αισθητική σύμμαχος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας», στο πλαίσιο του ΔΥΟ Forum, Διατροφή, Υγεία, Ομορφιά και της Beauty Day, στο Ζάππειο Μέγαρο, αίθουσα «Αφροδίτη».

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα απευθύνουν ομιλίες η κα. Κατερίνα Παπακώστα, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η κα. Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, η κα. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών και πρώην Υπουργός, η κα. Ελένη Πετρουλάκη, Σύμβουλος άσκησης – Owner FITLAB και η κα. Nτορέττα Παπαδημητρίου, Παρουσιάστρια-Ηθοποιός.

Τις δράσεις στήριξης του γυναικείου επιχειρείν από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα αναπτύξει ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Η κα. Χριστίνα Φυτέα, Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ε.Ε.Α., θα μιλήσει για «Ψυχική Υγεία και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», η κα. Λένα Τσικούρη, Αισθητικός – Κοσμητολόγος ΤΕΙ Αθήνας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε.),  για τον Ρόλο των Αισθητικών – Κοσμητολόγων στην Επιχειρηματικότητα και η κα. Δήμητρα Κολώνια, Kλινική & Δικαστική Ψυχολόγος, για την Ενδυνάμωση της Αυτοεκτίμησης ως σύμμαχο της Γυναίκας στο επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στην κα. Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Σε ρόλο συντονίστριας η κα. Μαρία Λεμονιά, Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνική παραγωγός, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Παραπολιτικά 90.1 Fm.

Η εκδήλωση θα κλείσει με Executive Fashion Show – Οffice style by KathyHeydels. Την επίδειξη συντονίζει η Τόνια Φουσέκη, Υπεύθυνη Athens Xclusine Designers week. Πρακτορείο Μοντέλων: Γιώργος Κουτούλιας. Μake up – Χτενίσματα: Ioannis Hair Beauty Team.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημερίδας