Ημερίδα για τον αγροκτηνοτροφικό τομέα από το ΑΤΕΙ/Θ στην AgroThessaly

Agrothessaly: Υπερκαλύφθηκε ο στόχος των 20.000 επισκεπτών που έβαζε ο δήμος Λάρισας

Το «Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλίας» (ΑΤΕΙ/Θ), συμμετέχει στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία, “AgroThessaly 2017”, με δύο περίπτερα και με την διοργάνωση ενημερωτικής Ημερίδας για τους αγρότες, κτηνοτρόφους και τους γεωτεχνικούς.

Η Έκθεση θα γίνει στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στην Λάρισα, από 9 έως και 12 Μαρτίου 2017 και την διοργάνωση της πλέον, την έχει αναλάβει, μαζί με τον Δήμο Λάρισας και η ΔΕΘ-Helexpo.

Τα δύο περίπτερα του ΑΤΕΙ/Θ, βρίσκονται στον στεγασμένο χώρο της «Τέντας Α» (ΤΕΑ) με αριθμό stand D-22 και D-15 και είναι αντίστοιχα του «τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων» και του Θεσμοθετημένου «Εργαστηρίου Δενδροκηπευτικών & Εδαφικών Πόρων» που Διευθύνεται από τον Καθηγητή του τμήματος Δρ. Αλέξανδρο Παπαχατζή.

Επίσης στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, το ΑΤΕΙ/Θ, διοργανώνει το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της έκθεσης, ανοιχτή Ημερίδα με θέμα: «Προτάσεις για την ανάπτυξη του Αγροκτηνοτροφικού Τομέα».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ