Ηχηρή παραίτηση Στρατάκη από την ΠΑΣΕΓΕΣ

Ηχηρή παραίτηση Στρατάκη από την ΠΑΣΕΓΕΣ

Την παραίτησή του από την ΠΑΣΕΓΕΣ υπέβαλε την Τετάρτη, 22/6, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ηρακλείου, Ανδρέας Στρατάκης. Στην επιστολή του, προς το ΔΣ και τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο κ. Στρατάκης αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή παραίτησης του Ανδρέα Στρατάκη:

Ηράκλειο, 22 Ιουνίου 2016

Προς Πρόεδρο και Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Παρευρέθηκα σήμερα 22/06/2016 στη γενική συνέλευση του «GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ως μέτοχος της εταιρίας εκπροσωπώντας την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου. Μία οργάνωση που αντιμετωπίζει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα και παρόλο αυτά αλλά και όλες τις τρικλοποδιές που πολλοί μας έβαλαν, με τη βοήθεια του «GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» για μία ακόμη χρονιά είμαστε αριθμητικά η μεγαλύτερη οργάνωση σε όλη την ελληνική επικράτεια με τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων. Καταλαβαίνετε ότι το συμφέρον της Ένωσής μου διασφαλίζεται μέσα από την εταιρία που είμαι μέτοχος.

Διαπίστωσα όμως με μεγάλη μου λύπη ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γεώργιος Ανέστης, κατέθεσε αίτημα αναβολής της γενικής συνέλευσης, μην εξηγώντας τους λόγους  και αδιαφορώντας πλήρως για τα όποια θέματα και προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι οργανώσεις οι οποίες παρευρέθηκαν.

Ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ, κύριε Πρόεδρε, δεν είχα καμία ενημέρωση για αυτή την κίνηση. Για αυτό το λόγο σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αρνούμενος να συμμετέχω και να νομιμοποιώ με την παρουσία μου κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια μου την οργάνωση αλλά και το σύνολο των συνεταιριστικών οργανώσεων.  

Με τιμή,
Στρατάκης Ανδρέας
Πρόεδρος Ε.Α.Σ. Ηρακλείου