Κλίμα εκφοβισμού για το Μακεδονικό καταγγέλλουν Βούτσης – βουλευτές συνταγματικού τόξου

Κλίμα εκφοβισμού για το Μακεδονικό καταγγέλλουν Βούτσης – βουλευτές συνταγματικού τόξου
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Σε οξείς τόνους για το κλίμα εκφοβισμού με εκτόξευση κατηγοριών για εσχάτη προδοσία, Γουδή, τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, όσο και βουλευτές του Συνταγματικού Τόξου, όπως ο Σπύρος Δανέλλης, από το Ποτάμι, κατήγγειλαν τα όσα συμβαίνουν με αφορμή την επικείμενη συμφωνία για το Μακεδονικό ζήτημα.

Το θέμα τέθηκε με αφορμή την κοινοβουλευτική συνεδρίαση για την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για αήθη και απρεπή συμπεριφορά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιτεθεί κατά του κυβερνητικού βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά, στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ενώ ακούστηκαν ύβρεις κι από πλευράς του Παναγιώτη Ηλιόπουλου από το βήμα της Ολομέλειας στην προσπάθειά του να τον υποστηρίξει τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε από βουλευτές όλων των κομμάτων του Συνταγματικού Τόξου κι οδήγησε στην απόφαση για να αποφανθεί το σώμα αν θα αρθεί η ασυλία τους ή όχι.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει», ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή για τη στάση της απέναντι στους μουσουλμάνους βουλευτές, οι οποίοι έχουν ορκιστεί στο ελληνικό Σύνταγμα αλλά και σε οργανώσεις, οι οποίες εμφανίζονται ως παμμακεδονικές και απειλούν με θάνατο ή ισόβια για προδοσία, σε περίπτωση που υπερψηφίσουν σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, ο οποίος πρότεινε άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, πρόταση η οποία υπερψηφίστηκε με 156 «Ναι». Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογα φαινόμενα εκφοβισμού προέρχονται κι από οργάνωση που απείλησε Κρητικούς βουλευτές για τη στάση, που πρόκειται να κρατήσουν ως προς το Μακεδονικό ζήτημα. Κοινοβουλευτικές πηγές αναφέρουν ότι όλα αυτά τα ζητήματα θα έπρεπε πρώτα απ΄ όλα να κινητοποιήσουν την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress