Σε λειτουργία η ψηφιακή εφαρμογή μελισσοκομίας για αιτήσεις σε 4 δράσεις

Σε λειτουργία βρίσκεται η ψηφιακή εφαρμογή καταχώρησης αιτήσεων των δράσεων του προγράμματος ενίσχυσης στο τομέα της μελισσοκομίας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής του έτους 2024.

Ειδικότερα, η εφαρμογή είναι ενεργή για τις παρακάτω δράσεις:

  1. Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, όπου η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων παραστατικών γίνεται μέχρι 30η Μαΐου 2024.
  2. Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας, όπου η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων παραστατικών γίνεται μέχρι 30η Μαΐου 2024.
  3. Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης, όπου η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων παραστατικών γίνεται μέχρι την 31η Ιουλίου 2024.
  4. Προώθηση του μελιού και των άλλων προϊόντων της κυψέλης και προβολή του κλάδου της μελισσοκομίας – ενίσχυση της καινοτομίας, όπου η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων παραστατικών γίνεται μέχρι την 31η Ιουλίου 2024.

Η είσοδος στην εφαρμογή πραγματοποιείται μέσω του συνδέσμου: https://www.minagric.gr/e-services-minagric-new/9755-e-services-minagric-melissokomikou