Ληστεία σε σούπερ μάρκετ της ΕΑΣ Νάξου. Συνελήφθη ο δράστης  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΣ Νάξου τις πρωινές ώρες της 15-7-2016, κλέφτης εισήλθε στο κατάστημά μας Σούπερ Μάρκετ, που βρίσκεται στην παραλία της πόλεως Νάξου και αφαίρεσε ένα ποσό χρημάτων. Η διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου, όπως ήταν φυσικό απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και ζήτησε την συνδρομή του για την εξακρίβωση του δράστη.

Επιπλέον η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι αστυνομικοί του Α.Τ Νάξου, αμέσως επιλήφθηκαν της υπόθεσης και ενεργώντας με ορθή, σύγχρονη επιστημονική αστυνομική τακτική έρευνας για την εξακρίβωση του δράστη της αναφερόμενης κλοπής, έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα και σήμερα 18-7-2016 συνέλαβαν τον δράστη της αναφερόμενης κλοπής, ο οποίος είναι Αλβανός υπήκοος και κρατείται στο Α.Τ Νάξου για τα παρά πέρα νόμιμα.

Ένεκα της παραπάνω επιτυχίας του Α.Τ Νάξου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Νάξου  ΑΕΣ ΑΕ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Α.Τ Νάξου και ξεχωριστά στα άτομα που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μας, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμεθα να συνεχίσουν το ίδιο να έχουν επιτυχίες, ώστε να εξαλειφθεί κάθε σκέψη ανασφάλειας του κόσμου. Μπράβο Σας. Συγχαρητήρια. Πάντα επιτυχίες. Συνεχίστε να δουλεύετε έτσι με μέθοδο, επιμέλεια, υπομονή, επιμονή και αποτέλεσμα».