Μαθητές που διακρίθηκαν βράβευσε ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας

Σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας, πραγματοποίησε την 31η βράβευση πενηντατεσσάρων παιδιών των μελών του, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, αλλά και εισήχθησαν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απονέμοντας επαίνους και προσφέροντας γιορτινά δώρα.

Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα Πρωτοχρονιάς συνοδεία πιάνου και κρουστών οργάνων άνοιξαν την εκδήλωση σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/ Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας μαθητές και μαθήτριες- μέλη του εξαιρετικού Συνόλου Μιούζικαλ και Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας υπό την διεύθυνση των υπεύθυνων καθηγητριών Φρόσως Α. Κτιστάκη και Παρασκευής Καραγιάννη.

Ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακός ξεκίνησε τον λόγο του λέγοντας: “Όλοι στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας είμαστε πολύ συγκινημένοι, που βρισκόμαστε σε αυτή την αίθουσα με αγαπημένα πρόσωπα και δίνουμε με τις βραβεύσεις, κίνητρο στα παιδιά για να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον και μία καλύτερη χώρα. Συνεχίζουμε την παράδοση δεκαετιών του Γεωπονικού Συλλόγου μας να τιμά τα παιδιά μελών, ως μια ηθική επιβράβευση, μια οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς, που κυνηγάει τα όνειρά της.

Ως Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας σας ευχόμαστε μια καλύτερη χρονιά. Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς παιδιά και τους γονείς σας, που σας στηρίζουν στον δύσκολο αγώνα σας και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής. Υγεία και προκοπή για εσάς και τις οικογένειές σας.”

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς & βράβευσαν τους μαθητές και φοιτητές: ο Σεβαστός Πατέρας Νικόλαος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου, οι Βουλευτές Λάρισας κ. Χαρακόπουλος, κ. Κέλλας, η κα Λιακούλη και κ. Κόκκαλης, ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας κ. Τζανακούλης, η Γεν. Διευθύντρια Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας κα Φτίκα, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Τσέτσιλας, ο κ. Γκουρομπίνος εκ μέρους του νέου Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα, ο κ. Μπίλλης εκ μέρους του τέως Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, ο νέος Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος, ο κ. Αλεξούλης εκ μέρους του τέως Δημάρχου κ. Καλογιάννη, ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ κ. Σταυρίδης, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου ΚΕ κ. Ντογκούλης, ο κ. Καγκελάρης από το Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας κ. Παπαγεωργίου & ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓ κ. Σοφολόγης.

Τέλος, από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου παρευρέθηκαν και συνεχάρηκαν τα παιδιά ο Προέδρος κα Κωνσταντίνος Γιαννακός, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ρωμανόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Γρουσόπουλος, ο ταμίας κ. Αλέξανδρος Ζαχαρής, τα μέλη κ.κ. Γεώργιος-Αλέξανδρος Καρανίκας, Χρήστος Παναγούλης – εκπρόσωπος και της ΠΟΣΓ & Γεώργιος Κωσταρόπουλος.