Μεγάλες διακρίσεις για New Holland, Case IH στην ΕΙMA

Μεγάλες διακρίσεις για τη New Holland στην ΕΙMA
-Διαφήμιση-

Τρία βραβεία απέσπασε η New Holland στη φετινή έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού EIMA που διεξάγεται στη Μπολόνια της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, το βραβείο της τεχνολογικής καινοτομίας κατέκτησε η εταιρεία για το σύστημα IntelliSense™ της νέας σειράς θεριζοαλωνιστικών CR Revelation, ενώ διάκριση απέσπασε το σύστημα μετάδοσης Auto Command™ καθώς και η τεχνολογία έξυπνου φρεναρίσματος τρακτέρ, Intelligent Trailer Braking System.

Το σύστημα IntelliSense™ είναι σχεδιασμένο να μεγιστοποιήσει την παραγωγή και να εκμηδενίσει την απώλεια καρπού και τις φθορές στις θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Η πρωτοποριακή τεχνολογία προσφέρει ευρεία γκάμα δυνατοτήτων παραμετροποίησης και αυτόματης ρύθμισης των λειτουργιών της κομπίνας αφήνοντας τον παραγωγό να εστιάσει απερίσπαστος στην οδήγησή της.

Θερμή ήταν και η αποδοχή της κριτικής επιτροπής για το σύστημα φρεναρίσματος Intelligent Trailer Braking System, που βελτιώνει την ευστάθεια του τρακτέρ κατά τη διαδικασία μείωσης της επιτάχυνσης κατά τη μεταφορά ενός τρέιλερ, προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια μεταφοράς προϊόντων.

Μια ακόμα διάκριση για τη New Holland, ήρθε για τη νέα σειρά τρακτέρ T5 Auto Command™ που είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένης τεχνολογίας συνεχώς μεταβαλλόμενο σασμάν τύπου CVT, ιδανικό για κτηνοτροφικές δραστηριότητες και διάφορες γεωργικές εφαρμογές. Τέλος τους κριτές εντυπωσίασε ο προηγμένος κινητήρας FPT Industrial NEF (Stage V) των 4,5 λίτρων με το διακριτικά εγκατεστημένο κάτω από καπό σύστημα μετεπεξεργασίας των καυσαερίων HI-eSCR2 που διευκολύνει τον οδηγό στον χειρισμό και βελτιώνει τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του τρακτέρ σε χορτονομικές δραστηριότητες.

Τρακτέρ της χρονιάς το Case IH Maxxum145 ActiveDrive 8

Το σπουδαιότερο ίσως βραβείο της έκθεσης κέρδισε ένα μοντέλο της Case ΙΗ, της σειράς Maxxum. Το Maxxum145 ActiveDrive 8, βραβεύθηκε ως «τρακτέρ της χρονιάς» από 25 δημοσιογράφους, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τα McCormick X7.690 P6-Drive και Zetor Forterra HSX 140. Επίσης κέρδισε και το βραβείο καλύτερου σχεδιασμού.

-Διαφήμιση-