Η New Holland ανανεώνει τις σειρές των κορυφαίων ειδικών τρακτέρ της με τη νέα σειρά T4F S

21/06/2024
3' διάβασμα
i-new-holland-ananeonei-tis-seires-ton-koryfaion-eidikon-trakter-tis-me-ti-nea-seira-t4f-s-324116

Η New Holland παρουσίασε το νέο T4F S: Απέριττο, με ανανεωμένη κομψή εμφάνιση και με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα για εργασία σε οπωρώνες, αμπελώνες και θερμοκήπια. Συνδυάζει ευκολία στη χρήση και ευελιξία, με έναν ισχυρό κινητήρα Stage V.

Η νέα σειρά T4F S διαθέτει τα ιδανικά τρακτέρ για ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες αγρότες που εργάζονται σε οπωρώνες και αμπελώνες και αναζητούν ένα στιβαρό, αξιόπιστο και απλό τρακτέρ για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Ο Oscar Baroncelli, υπεύθυνος για τα τρακτέρ της New Holland Agriculture παγκοσμίως, δήλωσε: «Η New Holland παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των ειδικών τρακτέρ για επτά δεκαετίες, κερδίζοντας τη θέση της ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης με τη συνεχή καινοτομία και αναβάθμιση των προϊόντων της. Με τα χρόνια έχουμε αναπτύξει την ευρύτερη από κάθε άλλο κατασκευαστή γκάμα μας για να καλύψουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας, προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες τους. Η καμπίνα VisionViewTM στη σειρά T4 F/N/V, η σειρά TK4 και η νέα σειρά T4F S για άλλη μια φορά ανεβάζουν τον πήχη, επανασχεδιάζοντας πλήρως τα προϊόντα ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών».

Ο Sean Lennon, αντιπρόεδρος Πωλήσεων της New Holland δήλωσε: «Με αυτά τα νέα προϊόντα ενισχύουμε την γκάμα μας και επιβεβαιώνουμε την ιστορική και απόλυτη ηγετική μας θέση στα ειδικά τρακτέρ. Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως αυτά τα τρακτέρ ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα που λάβαμε από τους πελάτες μας. Στόχος μας ήταν να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και να ξεπεράσουμε όλες τις προσδοκίες τους, ξεκινώντας από την άνεση».

T4F S, απέριττο, ευέλικτο και με νέα εμφάνιση

Ακολουθώντας το εντυπωσιακό μοντέρνο στυλ της νέας σειράς Τ4 των ειδικών τρακτέρ, το Τ4F S προσφέρει χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για όλες τις καλλιέργειες οπωρώνων, δέντρων, αμπελώνων και θερμοκηπίων που υπάρχουν ήδη στη βασική έκδοση.

Για τους αγρότες που ζητούν περισσότερα, αυτή η βασική έκδοση μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί με διάφορες επιλογές βελτίωσης απόδοσης.

Αυτά τα πανίσχυρα μηχανήματα (ονομαστικής ισχύος έως 110hp) είναι αξιόπιστα και στιβαρά, με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων 12×12 με μηχανική ή υδραυλική ρεβέρσα, είναι κατασκευασμένα για κάθε εργασία σε οπωρώνες ή θερμοκήπια. Οι ανάγκες των πελατών δημιουργούν άξονες ανάπτυξης, όλο το σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων (ATS) βρίσκεται κάτω από το καπό χωρίς συμβιβασμούς, με ορατότητα και ευελιξία. Το νέο T4F S θα είναι διαθέσιμο στην αγορά με μία ευρεία γκάμα εμπρόσθιων αξόνων, συμπεριλαμβανομένου του SuperSteer™ που είναι πάντα στο DNA της New Holland.

Οι επιδόσεις βελτιώνονται περαιτέρω με νέα εργονομική διάταξη των χειριστηρίων σε συνδυασμό με το υδραυλικό σύστημα (αντλία έως 70 lt/min με νέο εμπρόσθιο και οπίσθιο υδραυλικό).

Όλα αυτά, καθώς και μια νέα, κομψή εμφάνιση καθιστούν το νέο T4F S την καλύτερη επιλογή για τους αγρότες που αναζητούν απόδοση στους οπωρώνες και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

ΓΡΑΦΕΙ: