Στα μέσα Νοέμβρη η διάσημη εμπορική διοργάνωση για τα βιολογικά στα σκανδιναβικά κράτη

Nordic Organic Food Fair

Τη δυναμική επιστροφή της ετοιμάζει φέτος η εμπορική έκθεση Nordic Organic Food Fair, που αναμένεται να υποδεχθεί τους ενδιαφερομένους του τομέα των βιολογικών στο Malmo Massan, το μεγάλο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 15 και 16 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο της διάσημης εμπορικής έκθεσης, η οποία στοχεύει στις αγορές των σκανδιναβικών κρατών και όχι μόνο, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενημερωθούν και να αναδείξουν προϊόντα, να παρακολουθήσουν ομιλίες, συνεδρίες και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τη βιομηχανία βιολογικών και βιώσιμων λιανικών πωλήσεων, όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές.

Παρουσίαση νέων τάσεων και ευκαιρίες δικτύωσης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φετινή διοργάνωση συγκεντρώνει η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου, με τίτλο «The Big Nordic Organic Debate». Σε αυτήν, θα συμμετέχουν εξέχοντες ομιλητές φορέων βιολογικών από τα σκανδιναβικά κράτη, δίνοντας την εικόνα των αγορών που εκπροσωπούν, εμβαθύνοντας στις αναδυόμενες τάσεις και αναδεικνύοντας τη σημασία της μεταξύ τους συνεργασίας για την επέκταση του μεριδίου αγοράς βιολογικών προϊόντων.

«Το Big Nordic Organic Debate είναι η τέλεια ευκαιρία να ενωθούμε με άλλους επαγγελματίες βιολογικών προϊόντων. Η συνεργασία είναι το κλειδί στον τομέα μας», σχολιάζει η Helle Borup Friberg, διευθύνουσα σύμβουλος της Organic Denmark.

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης, θα παρουσιαστούν περίπου 500 κορυφαίες μάρκες. Παράλληλα, θα υπάρχουν περίπτερα από χώρες, όπως οι Ελλάδα, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία και Εκουαδόρ. Ακόμη, θα υπάρχουν πέντε ζώνες νεοφυών επιχειρήσεων (startups), στις οποίες θα παρουσιάζονται τα πιο καινοτόμα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά βιολογικών.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την παράλληλη έκθεση Eco-Living Scandinavia, τη μεγαλύτερη εμπορική εκδήλωση βιώσιμης διαβίωσης για τα σκανδιναβικά κράτη, καθώς και τις εκθέσεις για τη Φυσική Ομορφιά, τη Φυσική Υγεία, τα Φυτικής Προέλευσης Τρόφιμα και τα «Απαλλαγμένα Από…», μία ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία που ακολουθεί την καταναλωτική τάση για υγιεινότερο τρόπο ζωής.