Μέχρι 31 Ιουλίου η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2025

Ανοίγει και πάλι τις πύλες της από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, η Διεθνής Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου, προσελκύοντας επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Όπως υπενθυμίζεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, η προηγούμενη διοργάνωση του 2024 απέδειξε, για μία ακόμη χρονιά, τον διεθνή χαρακτήρα της FRUIT LOGISTICA, συγκεντρώνοντας 2.770 εκθέτες από 94 χώρες. Οι εκθέτες παρουσίασαν τις καινοτομίες τους σε 66.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες, κάνοντας την έκθεση πιο διεθνή και επιτυχημένη από ποτέ.

Η FRUIT LOGISTICA 2025 προσφέρει στους εκθέτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων και να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε διεθνές επίπεδο.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2025 λήγει στις 31 Ιουλίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.fruitlogistica.com/en/exhibitors/registration/, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο κορυφαίο διεθνές γεγονός του κλάδου και να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την FRUIT LOGISTICA κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ