Μια μόνιμα ανοιχτή πρόσκληση χρηματοδότησης για τον μεταποιητικό τομέα

Ο Οργανισμός αναζητά νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε θεματικούς τομείς όπως η ψηφιοποίηση και οι αυτοματισμοί, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η κυκλική οικονομία
12/06/2024
1' διάβασμα
mia-monima-anoichti-prosklisi-chrimatodotisis-gia-ton-metapoiitiko-tomea-323141

Μια ανοιχτή πρόσκληση επ’ αόριστον προσφέρει ο οργανισμός EIT Manufacturing Accelerate σε νεοφυείς επιχειρήσεις με καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν κρίσιμες προκλήσεις στον τομέα της μεταποίησης και τον βοηθούν να γίνει πιο αποτελεσματικός, ανθεκτικός, πράσινος και ανταγωνιστικός παγκοσμίως. Στόχος του Οργανισμού, μέσω αυτής της πρόκλησης, είναι να υποστηρίξει και να επιταχύνει τις νεοφυείς επιχειρήσεις του κλάδου, ώστε να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στο ευρωπαϊκό οικοσύστημα.

Ο Οργανισμός αναζητά νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε θεματικούς τομείς, όπως η ψηφιοποίηση και οι αυτοματισμοί, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η κυκλική οικονομία και τους παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες υποστήριξης και χρηματοδότησης για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των προϊόντων τους και να τα προωθήσουν στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στην οικοδόμηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, με τη συμβολή νεοφυών επιχειρήσεων που παρουσιάζουν υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και έχουν αντίκτυπο σε όλο το φάσμα των τεχνολογιών και των επιχειρηματικών μοντέλων.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση και τον τρόπο συμμετοχής στην πρόσκληση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του EIT Manufacturing.