Νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Φάνης Παπάς

Νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Φάνης Παπάς

Ο Φάνης Παπάς με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη θέση του απερχόμενου Προέδρου του Οργανισμού, Γρηγορίου Βάρρα.

Ακολουθεί το βιογραφικό του κ. Φάνη Παπά:

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1977. Η καταγωγή μου είναι από το Σοχό της επαρχίας Λαγκαδά, με ρίζες από τη Βλάστη Κοζάνης. Κατοικώ μόνιμα με την οικογένεια μου στο Σοχό και είμαι πατέρας 4 παιδιών.

Είμαι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Σερρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση & Διακυβέρνηση» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού στο νησί της Λήμνου, αφού προηγουμένως αποφοίτησα από τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (Σ.Ε.Α.Π.-Κρήτη) και εκπαιδεύτηκα στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Α.Π.-Σχολείο ΣΟΕΚ/ΕΔ-Ρεντίνα).

Από το 2002 έως σήμερα είμαι ιδιοκτήτης πρότυπης βιοτεχνικής επιχείρησης του αγροδιατροφικού τομέα, η οποία ασχολείται με την πιστοποιημένη επεξεργασία & παραγωγή ενζύμων τυροκόμησης (παραδοσιακή “πυτιά”), με έδρα το Σοχό».