Ο διοικητής του ΟΓΑ, Θαν. Μπακαλέξης αναλαμβάνει τα ηνία του ΕΦΚ (upd)

Πληροφορίες για τοποθέτηση του διοικητής του ΟΓΑ στην θέση του Προέδρου του ΕΦΚΑ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ασφαλείς πληροφορίες του ypaithros.gr επιβεβαιώνουν ότι ο διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων αναλαμβάνει το τιμόνι του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο κ. Θανάσης Μπακαλέξης, μετά από μια επιτυχημένη θητεία στο ταμείο των αγροτών, παίρνει στα χέρια του την «καυτή πατάτα» του νεοσύστατου φορέα κάτω από την «ομπρέλα» του οποίου θα συγκεντρωθούν όλα τα υπάρχοντα ασφαλιστικά ταμεία.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ο κ. Μπακαλάξης θα περάσει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το βιογραφικό του Αθ. Μπακαλέξη

Ο Αθανάσιος Μπακαλέξης γεννήθηκε στο Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αμφίκλειας και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).

Εργάστηκε στον ΟΓΑ από το 1979 μέχρι το 2011. Υπήρξε μέλος του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΟΓΑ, του οποίου διετέλεσε Αντιπρόεδρος την περίοδο 1996-1998.

Εξειδικεύτηκε στο ΟΠΑ στη Διοίκηση & Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών και συμμετείχε σε διάφορες ομάδες εργασίας και επιτροπές για γενικότερα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Από το έτος 2008 έως και την αποχώρησή του από τον ΟΓΑ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Αποστόλου, στις εκλογές του 2014.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress