Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός – Την Κυριακή 17/3 στη «FOODEXPO» η απονομή των Βραβείων «ΚΟΤΙΝΟΣ 2019»

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός - Την Κυριακή 17/3 στη «FOODEXPO» η απονομή των Βραβείων «ΚΟΤΙΝΟΣ 2019»
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Τυποποιημένων Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων φετινής εσοδείας IOOC «ΚΟΤΙΝΟΣ 2019», που διοργάνωσε για 4η χρονιά η Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ».

Η Επιστημονική Λέσχη και η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού ανακοινώνουν με σχετικό δελτίο τύπου τα αποτελέσματα του φετινού Διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 4 & 5 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, στο διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (ΔΣΕ) εργαστήριο οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδου του ΣΕΒΙΤΕΛ. Στην Επιτροπή Οργανοληπτικής Αξιολόγησης συμμετείχαν έμπειροι και καταξιωμένοι γευσιγνώστες σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα προϊόντα που διακρίθηκαν είναι συνολικά 22 στις τρεις κατηγορίες των συμβατικών, βιολογικών και ΠΟΠ και ΠΓΕ αποσπώντας χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο ανά κατηγορία αναλόγως και της έντασης του ελαιολάδου.

Η απονομή των Βραβείων του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει η «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 10:15, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων «FOODEXPO 2019», στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

-Διαφήμιση-