Παγκόσμιο brand, που θα κοιτάζει στα μάτια το Perrier, θέλει ο Σαββίδης τη Σουρωτή

Παγκόσμιο brand, που θα κοιτάζει στα μάτια το Perrier, θέλει να κάνει ο Σαββίδης τη Σουρωτή
-Διαφήμιση-

Στα… βαθιά νερά της διάθεσης επώνυμου ελαιολάδου αρχικά και τσίπουρου στη συνέχεια, ποντάροντας στην αναγνωρισιμότητα του σήματος «Σουρωτή», αλλά και στις συνέργειες με τον όμιλο Σαββίδη, ετοιμάζεται να μπει ο τοπικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουρωτής.

Η πώληση του 4,5% της Σουρωτής ΑΕ στον γνωστό επιχειρηματία έφερε στα ταμεία του συνεταιρισμού «ζεστό» χρήμα ύψους 737.000 ευρώ, με το οποίο σχεδιάζεται να χρηματοδοτηθούν τα νέα επιχειρηματικά του εγχειρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΥΧ», το business plan, που θα παρουσιαστεί λεπτομερώς στη γενική συνέλευση αυτής της Κυριακής 5 Μαρτίου, προβλέπει σε πρώτη φάση την είσοδο του ΑΣ Σουρωτής στην τυποποίηση ελαιολάδου με δικό του brand, το οποίο θα απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, στις αγορές του εξωτερικού.

Ο συνεταιρισμός έχει επιλέξει τη μέθοδο του φασόν, ενώ η πρώτη ύλη θα προέρχεται από διάφορες ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις με ιδιώτες εμπόρους και συνεταιρισμούς από την Κρήτη, καθώς και με τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Πρίνου «Δήμητρα» από τη Θάσο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στην “ΥΧ” που κυκλοφορεί.

-Διαφήμιση-