Παραδόθηκαν ακόμα 30 εργατικές κατοικίες στην Κέρκυρα

Στην παράδοση 30 επιπλέον εργατικών κατοικιών προχώρησε σήμερα το πρωί ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, επισημαίνοντας ότι “πρόκειται για την προτελευταία φάση της όλης διαδικασίας”. Ήδη τους τελευταίους 4 μήνες έχουν παραδοθεί συνολικά 136 κατοικίες και αναμένεται να παραδοθούν το επόμενο διάστημα άλλες 40.

Ο κ. Πρωτοψάλτης ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της πολιτείας για  την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία των δικαιούχων και δεσμεύτηκε ότι θα τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση των παραδόσεων.

Αναφορικά με το αποχετευτικό του Σκάφωνα, με το οποίο θα συνδεθεί το συγκρότημα των εργατικών κατοικιών που στην παρούσα φάση εξυπηρετείται από δεξαμενές, ο κ. Πρωτοψάλτης επανέλαβε ότι “έχει ήδη προχωρήσει η προγραμματική σύμβαση του ΟΑΕΔ με το δήμο κεντρικής Κέρκυρας και τη ΔΕΥΑΚ για την κατασκευή του αγωγού”, ενώ σημείωσε ότι “για να λυθεί το πρόβλημα οριστικά δεν φτάνει μόνο η κατασκευή του αγωγού αλλά χρειάζεται να λειτουργεί και ο βιολογικός, κάτι που δεν είναι στην ευθύνη του οργανισμού”.

Πηγή: ertnews.gr