Η παραγωγός κηπευτικών Δραγατάκη Μαρία, μία εκ των μεγάλων τυχερών του διαγωνισμού της Syngenta

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Syngenta με τέσσερεις υπερτυχερούς να κερδίζουν το έπαθλό των 5000 ευρώ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Sygenta οι εκπρόσωποι της εταιρείας «είχαν τη χαρά να παραδώσουν το έπαθλο στην κυρία Δραγατάκη Μαρία ,παραγωγό κηπευτικών καλλιέργειών στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Συγκεκριμένα η κυρία Δραγατάκη καλλιεργεί 12 στρέμματα τομάτας και κοντού αγγουριού και μας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και τα οφέλη από τις λύσεις των προϊόντων μας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η Tuta μας ταλαιπωρεί και πολλές φορές αν δε δώσεις την προσοχή που χρειάζεται μπορεί να αποβεί καταστρεπτική. Τα τελευταία χρόνια ακολουθώ το πρόγραμμα της  Syngenta και πραγματικά βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα»

«Φέτος χρησιμοποίησα και το  Minecto Alpha και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! Με προστάτεψε και από ιώσεις αλλά και από πολλά έντομά που απειλούν τα χωράφια μου»

Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε ,είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον παραγωγό και γεωπόνο δίνοντας πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις».