Παράταση έως και 9/10 για τις αιτήσεις συμμετοχής στο Trophy- Τροφή Challenge

Παράταση έως και τις 9 Οκτωβρίου 2022 δώθηκε για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό Trophy-Τροφή Open Innovation by Trata.

Κάντε την αίτησή σας εδώ

Η ανοικτή καινοτομία / open innovation είναι μια πρακτική ανάπτυξης καινοτομίας, η οποία υιοθετείται από πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο ανάπτυξης οικοσυστημάτων καινοτομίας

Τα προγράμματα ανοιχτής καινοτομίας δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου, να διευρύνουν τα περιθώρια δημιουργίας αξίας και καινοτομίας σε τομείς που οι ίδιες επιλέγουν. Δημιουργούν με αυτόν τον τρόπο ένα πλαίσιο ανάπτυξης συνεργειών που ξεπερνούν τα στενά εταιρικά όρια και εμπλέκουν παραγωγικά ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, καθώς και start-ups.

Με το πρόγραμμα «Trophy-Τροφή Open Innovation» δίνεται η δυνατότητα σε νέες ομάδες φοιτητών, ερευνητών και νεοφυείς επιχειρήσεις στον τομέα της αγροδιατροφής να:

1.    Παρουσιάσουν νέες ιδέες ή ερευνητικά ευρήματα
2.    Αναπτύξουν καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα 
3.    Σχεδιάσουν εφαρμογές και νέες ψηφιακές επιχειρηματικές δραστηριότητες

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία του Κέντρου Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin).

Αν είστε και εσείς:

1.    Startup ή μικρομεσαία επιχείρηση

2.    Ερευνητική ή φοιτητική ομάδα

Μη χάνετε χρόνο και καταθέστε την πρότασή σας από έως και τις 9/10/2022!