Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων

Παρουσίαση του Οδικού Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 από τις 12:00 έως τις 14:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον Οδικό Χάρτη Ρύθμισης Οφειλών Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων. Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό για τους επαγγελματίες που έχουν χρέη και επιθυμούν να γνωρίζουν τις επιλογές για τη διευθέτησή τους.

Ο Οδικός Χάρτης Ρύθμισης Οφειλών μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμβουλο για κάθε οφειλέτη και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με στόχο την ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Στην εκδήλωση με τίτλο «ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του EURASIAN MONEY SHOW, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, που θα ενημερώσει και για τις νέες αλλαγές του Εξωδικαστικού Μηχανισμού.

Δείτε ΕΔΩ την agenda της εκδήλωσης