Πυρά Δαβάκη κατά Φωτίου για διαγωνισμό φρούτων – λαχανικών

Δέσμευση 2,2 τόνων φρούτων σε επιχείρηση του Πειραιά
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πυρά κατά της κυβέρνησης για το γεγονός ότι δεν υπήρξε μέριμνα για το πρόγραμμα φρούτων και λαχανικών, έριξε ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης κατά της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου.

Η κ.Φωτίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη συνεδρίαση στην Ολομέλεια για τις ρυθμίσεις Τσακαλώτου, για τη δεύτερη αξιολόγηση, έκανε λόγο για ψέματα της αντιπολίτευσης σχετικά με τα σχολικά γεύματα και για πορφυρογέννητους των Κολλεγίων.

-Διαφήμιση-

Παρότι το πρόγραμμα αυτό δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Εργασίας αλλά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Δαβάκης, τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, έψεξε εμμέσως πλην σαφώς την κ.Φωτίου για το γεγονός ότι τρεις διαδοχικές φορές δεν έχει γίνει το πρόγραμμα φρούτων και λαχανικών, παρά τις δυσκολίες, που περνά η ελληνική κοινωνία.

Την όχλησή τους και τη δυσφορία τους πάντως για το συγκεκριμένο ζήτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκφράσει και κυβερνητικοί βουλευτές για το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παράδοση φρούτων και λαχανικών στα σχολεία.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki