Στις πληγείσες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας ο Σκουρλέτης – Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων (Βίντεο)

Στις πληγείσες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας ο Σκουρλέτης - Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων (Βίντεο)
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας το περασμένο Σάββατο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, μετέβη στην περιοχή της Κλεισούρας, όπου υπέστη μεγάλη ζημιά η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, λόγω των κατολισθήσεων, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει ο δρόμος.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Επίσης, επισκέφθηκε τις κοινότητες Κλεισορεύματα, Διαφινιάς, Χρυσοβέργι και Ζευγαράκι, που έχουν υποστεί αρκετές ζημιές από την κακοκαιρία.

Ο υπουργός Εσωτερικών συνομίλησε με κατοίκους, αλλά και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακόμη, ο υπουργός Εσωτερικών, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, θα επισκεφθεί και άλλες περιοχές των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου, προκειμένου να διαπιστώσει και εκεί το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της περιφερειακής ενότητας στο Μεσολόγγι ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, καθώς και εκπροσώπων αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται και σήμερα η καταγραφή των ζημιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε αρδευτικά δίκτυα, σε γέφυρες, σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις, ενώ οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν αιτήματα για καταγραφή ζημιών σε σπίτια, στα γραφεία που λειτουργούν στους δήμους γι’ αυτό το σκοπό.

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα