Στο πλευρό των αγροτών η Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στο πλευρό των αγροτών η Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

«Η έξοδος από την Ε.Ε και η ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής αναγκαία προϋπόθεση για την ικανοποίηση των αναγκών της φτωχομεσαίας αγροτιάς».

Αυτό αναφέρει, σε ανακοίνωση της η Αγροτοδιατροφική Επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, με αφορμή την έναρξη των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ αναλύει «την επίθεση που δέχεται η φτωχομεσαία αγροτιά, από την κυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ, την οποία χαρακτηρίζει «καταιγιστική, συντονισμένη και πολύπλευρη».

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στη συνέχεια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει λόγο και για τα «αντίπαλα στρατόπεδα», τονίζοντας τα εξής: Απέναντι σ΄ όλα αυτά είναι άμεση ανάγκη να σπάσουμε την απογοήτευση και την παραίτηση, την εκλογική ανάθεση και την παθητική αναμονή των «νέων σωτήρων» της αγροτιάς. Να πάρουμε αλλιώς τη ζωή μας, να παλέψουμε μαχητικά αλλά και διαφορετικά: Με πραγματικούς και όχι «εικονικούς» αγώνες. Με Επιτροπές Αγώνα και Συντονιστικά στα  χέρια της μαχόμενης φτωχομεσαίας αγροτιάς. Μόνον έτσι θα ανατρέψουμε την επίθεση και θα νικήσουμε».

Τέλος γίνεται αναφορά στα 11 αιτήματα των αγροτών και η ανακοίνωση καταλήγει με κάλεσμα «σε αγώνα για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου. Για τη διαγραφή του «χρέους», για την αντικαπιταλιστική – διεθνιστική αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, για ισοτιμία στις διεθνείς σχέσεις».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress