Τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα Ευβοίας ανοίγει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα Ευβοίας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών.

Το ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ανοιχτό, με ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μυηθούν στον κόσμο του ζύθου, να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες με συνοδευτικά εδέσματα και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

  1. Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας (ομάδες των 20 ατόμων). Ώρες ξεναγήσεων: 11:30, 12:30, 13:30, 15:30, 16:30 και 17:30.
  2. Σεμινάριο γευσιγνωσίας και τρόπου σερβιρίσματος της μπύρας (ομάδες των 12 ατόμων). Ώρες σεμιναρίων: 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 και 17:00.
  3. Σεμινάριο γευστικής δοκιμής μπύρας με κατάλληλα εδέσματα – food pairing (ομάδες των 8 ατόμων). Ώρες σεμιναρίων: 11:30, 13:30, 15:30 και 17:30.
  4. Μαγειρική με μπύρα από την Ελένη Ψυχούλη (ανοιχτή δραστηριότητα για το κοινό) από τις 13:00 έως τις 15:00.

Για συμμετοχή στις δραστηριότητες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κοινό μπορεί να καλεί στο 210 7249000 έως και τις 20 Ιουνίου.

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει δύο ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής, στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 10 προϊόντα: FIX Hellas, FIX Dark, FIX Άνευ, Μythos, Mythos Radler, Kaiser, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά Tuborg Lemon / Lime-Green Tea / Orange-Cinnamon Soda.

Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη ελληνική αγορά διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως τη δανέζικη Carlsberg, τη γαλλική Kronenbourg 1664 Blanc, τη μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, την ιταλική Angelo Poretti, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον ιρλανδικό μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ