Το Ρόδο της Ιεριχούς ή ρόδο της Παναγίας φέρνει καλοτυχία στο σπίτι!

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το Ρόδο της Ιεριχούς ή ρόδο της Παναγίας ή αθάνατο ρόδο της Νεκρανάστασης, είναι ένα από τα 86 ενεργειακά φυτά του πλανήτη μας. Το φυτό αυτό έχει την δυνατότητα να πέφτει σε κατάσταση νάρκης μαζεύοντας το φύλλωμά του σε ένα είδος μπάλας, όταν επικρατούν συνθήκες πλήρους ξηρασίας, ενώ όταν τοποθετηθεί σε νερό το φύλλωμά ενυδατώνεται ξανά και το φυτό ξαναζωντανεύει.

Κάθε του άνοιγμα συμβολίζει ένα πέταγμα σε κάτι καινούργιο! Μη ξεχάσετε να κάνετε μια ευχή όταν σας ανοίξει την αγκαλιά του! Σαν άλλο τζίνι, για να σας ευχαριστήσει που το «ελευθερώσατε», θα πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Λένε πως κλείνει μέσα του την ακτινοβολία της τηλεόρασης, σαν φυσικός ιονιστής όταν είναι ανοιχτό, και προστατεύει τους τοίχους και τις κουρτίνες του σπιτιού σας από τον καπνό των τσιγάρων. 

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Το Ρόδο της Ιεριχούς (ή Ρόδο της Παναγιάς), επίσης φέρνει και μεγάλη καλοτυχία στο σπίτι που θα το αποκτήσει. Κάντε μια ευχή, βάλτε το μέσα σε νερό και δείτε το να ανοίγει, να πρασινίζει και την ευχή σας να πραγματοποιείταi!

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress