Αυτό το άρθρο είναι 46 μηνών

Σάλπαρε το πρώτο πλοίο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες (βίντεο)

18/06/2021
1' διάβασμα
salpare-to-proto-ploio-apo-thessaloniki-gia-sporades-vinteo-234433

Σάλπαρε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πρώτο ταχύπλοο οχηματαγωγό για τα νησιά των Σποράδων. Θεσσαλονικείς και άλλοι Βορειοελλαδίτες με τα εισιτήρια ανά χείρας, δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς το απευθείας δρομολόγιο τους γλύτωσε από την αναγκαστική μετάβαση στο λιμάνι του Βόλου.

Οι επιβάτες που ήθελαν σήμερα 18/6/2021 να ταξιδέψουν για Σποράδες, έφτασαν στο λιμάνι από νωρίς το πρωί, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και με καλή διάθεση για να αναχωρήσουν και να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο.

Το οχηματαγωγό ταχύπλοο έχει την δυνατότητα να μεταφέρει πάνω από 800 επιβάτες και 140 ΙΧ αυτοκίνητα. Οι βορειοελλαδίτες θα μπορούν σε λίγες ώρες να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στις πανέμορφες παραλίες της Σκιάθου, της Σκόπελου και της Αλοννήσου.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα υπάρχουν 3 δρομολόγια την εβδομάδα, ενώ Ιούλιο και Αύγουστο 4.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού, οι επιβάτες θα είναι μέχρι 720, σε κάθε δρομολόγιο.

Πηγή: ertnews.gr

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: