Σε νέες συσκευασίες μπαίνουν τα ελαιόλαδα E-LA-WON

Σε νέες συσκευασίες μπαίνουν τα ελαιόλαδα E-LA-WON
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στον επανασχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς traditional προχώρησε η εταιρεία E-LA-WON. Οι νέες συσκευασίες με το καινούργιο designφιλοξενούν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ε-la-won που διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα φαινολικών ουσιών που διαθέτει και γι’ αυτό έχει βραβευτεί επανειλημμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

Σύμφωνα με τη βασική θεωρία του μάρκετινγκ όλα τα προϊόντα έχουν ένα κύκλο ζωής  που περιλαμβάνει την εισαγωγή τους, την ανάπτυξη και  την ωρίμανση.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Κατά το στάδιο της ωρίμανσης είναι εξαιρετικά σημαντικό κάθε εταιρεία να εξετάζει τα εξής:

  • επέκταση της γραμμής προϊόντων έτσι ώστε να παραταθεί ο κύκλος ζωής τους.
  • ή ανάπτυξη νέου προϊόντος για να διατηρηθούν τα έσοδα και η κερδοφορία της επιχείρησης.
  • ή επανασχεδιασμός του προϊόντος για να διατηρηθεί η ανταγωνιστική του υπεροχή

Ευθυγραμμισμένη η E-LA-WON με την παραπάνω θεωρία, επανασχεδίασε και λανσάρει στην αγορά τα νέα λιθογραφημένα λευκοσιδηρά της δοχεία (tins) για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη στον τομέα  του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου των 100ml, 250 ml, 500 ml, 1 lt και 4lt.

Η λειτουργικότητα είναι προφανής καθώς:

  • με τα 100 ml, το οποίο ταξιδεύει και σε χειραποσκευή, καλύπτονται ανάγκες εστιατορίων,
  • με τα 500 ml, και ρυθμιστή ροής, στοχεύει στην κουζίνα της εστίασης αντί το πλαστικό  μπουκάλι κι έτσι αποτρέπουμε τους  πλαστικοποιητές που κρύβουν πολλούς κινδύνους για την υγεία μας,
  • των 250 ml για να μη  λείπει από το καθημερινό μας  τραπέζι ως ωμό, αφού η εταιρεία μας διακρίνεται για τις υψηλές φαινολικές ουσίες των ελαιόλαδων της.
  • Ενώ του 1lt και των 4lt είναι λειτουργικές ανασχεδιασμένες συσκευασίες για κάθε κουζίνα.

Οι νέες συσκευασίες της E-LA-WON βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων delicatessen, gourmet εστιατορίων και ξενοδοχείων.  

Έτσι με ανανεωμένη αισθητική και σχεδιασμό τα tins συμμετέχουν σε γαστρονομικές δημιουργίες. Όπως τα πρότεινε σε μοναδικές γευστικές απολαύσεις η σεφ Ντίνα Νικολάου κατά τη διάρκεια του “χρυσού” σεμιναρίου με την E-LA-WON.

Το ελαιόλαδο που περιέχουν οι νέοι περιέκτες εκπέμπει αρώματα από φρέσκο κομμένο γρασίδι, φύλλα ντομάτας και αμυγδάλου, με διάρκεια γεύσης και πιπεράτη επίγευση.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress