Συνάντηση ΠΕΝΑ με τομέα αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας

Συνάντηση ΠΕΝΑ με τομέα αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με την Γραμματεία αγροτικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας είχε την περασμένη Τρίτη, η διοίκηση και εκπρόσωποι της Πανελλήνια Ένωσης Νέων Αγροτών.

Για περίπου δύο ώρες οι δύο πλευρές αντάλλαζαν απόψεις γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η διοίκηση της Π.Ε.Ν.Α. κατέθεσε ψήφισμα για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους αγρότες σήμερα, ενώ παρέδωσε και συγκεκριμένες προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου.

Κοινή διαπίστωση και των δύο πλευρών ήταν η αναγκαιότητα συνεχούς διαλόγου για την επίλυση των όποιων ζητημάτων απασχολούν τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας, ο οποίος αποτελεί για την ελληνική οικονομία βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο

τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Βρούτσης, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και ο σύμβουλος του Γραμματέα Π.Ε. για θέματα Συνεταιρισμών Χρήστος Γιαννακάκης.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress