Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο από την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο από την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την Μεγάλη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 1ης Απριλίου.

Η είδηση του θανάτου του 52χρονου επιχειρηματία προκάλεσε σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο. Συνεργάτες, προμηθευτές, εργαζόμενοι του ομίλου, μέλη της κυβέρνησης αλλά και ανταγωνιστές με μηνύματά τους εκφράζουν τη θλίψη τους και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης στήριξε την ελληνική οικονομία, σε πολύ δύσκολες στιγμές. Στην επιχειρηματική διαδρομή του επέδειξε κοινωνική υπευθυνότητα. Εκφράζω τη θλίψη μου για την αδόκητη απώλειά του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης.

«Ο θάνατός του Στέλιου Σκλαβενίτη κάνει από σήμερα φτωχότερο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τον κλάδο μας», ανέφερε ι σε δήλωσή του ο Λεωνίδας Βρεττάκος, Chief Operating Officer της ΑΒ Βασιλόπουλος.

«Η είδησή της αναπάντεχης απώλειάς του, μας αφήνει βαθύτατα συγκλονισμένους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του, το ήθος και την εντιμότητα που τον χαρακτήριζαν τόσο ως επιχειρηματία όσο και ως άνθρωπο. Διοίκηση και εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», τόνισε ο κ. Βρεττάκος.

«Η απώλειά του Στέλιου Σκλαβενίτη, οδυνηρή για την δική του οικογένεια, συνταράσσει και την επιχειρηματική οικογένειά του σε μια περίοδο όπου δεν περισσεύουν δυνάμεις και επιχειρηματικά κενά όπως αυτά που θα μείνουν από την απουσία του», σημειώνει, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός εκπροσωπώντας του Δ.Σ. του Συνδέσμου, το οποίο και απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στους οικείους του.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης πέθανε από επιπλοκές της νόσου γρίπης τύπου Β. Από τη νόση προσβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα ωστόσο το Σάββατο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου αμέσως εισήχθη στην Εντατική. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σκλαβενίτη και σήκωσε μεγάλο βάρος της συγχώνευσης με το Μαρινόπουλο, τη μεγαλύτερη επιχειρηματική συμφωνία διάσωσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην ελληνική αγορά.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress