Σπουδές στην Αμερική για απόφοιτους της ΑΓΣ μέσω του προγράμματος Study USA

Σπουδές στην Αμερική για απόφοιτους της ΑΓΣ μέσω του προγράμματος Study USA

Για τις γνώσεις που έλαβαν στην ΑΓΣ και πώς αυτές αποτέλεσαν στέρεο υπόβαθρο για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των αμερικανικών πανεπιστημίων μίλησαν 14 απόφοιτοι της ΑΓΣ, οι οποίοι είναι, πλέον, φοιτητές σε διακεκριμένα πανεπιστήμια των Η.Π.Α..

Πρόκειται για αποφοίτους τόσο του Γενικού όσο και Επαγγελματικού Λυκείου της Σχολής που, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του τμήματος Student Services, επισκέφτηκαν τους γνώριμους – σε αυτούς – χώρους της Σχολής.

Συναντήθηκαν στο Learning Commons της βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» με μαθητές και των τριών τάξεων του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 και της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου 2020.

Ως μαθητές, εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατότητα που τους παρέχει η ΑΓΣ για σπουδές στις Η.Π.Α., συμμετέχοντας στο επιτυχημένο πρόγραμμα “Study USA”. Μέσω του προγράμματος, τα τελευταία 7 χρόνια, 48 μαθητές συνέχισαν τις σπουδές τους σε αμερικανικά πανεπιστήμια με υποτροφία συνολικού ύψους 11,2 εκατομμυρίων δολαρίων.