Στελέχη της Ένωσης Ηρακλείου (ΕΑΣΗ) και της Ένωσης Σουλτανοπαραγωγών Κρήτης συνάντησαν τον Υπουργό ΑΑΤ Σταύρο Αραχωβίτη

Στελέχη της Ένωσης Ηρακλείου (ΕΑΣΗ) και της Ένωσης Σουλτανοπαραγωγών Κρήτης συνάντησαν τον Υπουργό ΑΑΤ Σταύρο Αραχωβίτη
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μελών του προεδρείου της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης Ένωση Ηρακλείου Α.Ε. (ΕΑΣΗ) καθώς και της Ένωσης Σουλτανοπαραγωγών Κρήτης με τον υπουργό ΑΑΤ Σταύρο Αραχωβίτη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι: Ανδρέας Στρατάκης, πρόεδρος και των δύο ενώσεων, Μύρων Χιλετζάκης, αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ, Μιχάλης Καμπιτάκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Σουλτανοπαραγωγών Κρήτης και το μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΗ, Γιώργος Περογιαννάκης. Τα στελέχη των ενώσεων κατέθεσαν υπόμνημα των προτάσεών τους στον Υπουργό, που αφορά στα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της Κρήτης, αλλά και γενικότερα της χώρας.

Μεταξύ άλλων τα θέματα που έθιξαν, αφορούν τόσο στο Συνεταιριστικό Κίνημα, στις συζητήσεις ενόψει της νέας ΚΑΠ, αλλά και ζητήματα που αφορούν στην υψηλή φορολόγηση, τις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και τη δικαιότερη κατανομή ενισχύσεων στους αγρότες, ενώ αναφορά έγινε και στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί, την άμεση κατάργηση του οποίου ζητά και η Ένωση Ηρακλείου, καθώς και στην ένταξη της “ξανθιάς” σταφίδα στη συνδεδεμένη ενίσχυση που έχει ενταχθεί και η κορινθιακή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Δείτε ΕΔΩ το υπόμνημα των προτάσεων που κατέθεσαν τα στελέχη της ΕΑΣΗ στον υπουργό

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα συζητήθηκαν στο φύλλο της «ΥΧ» που θα κυκλοφορήσει αύριο Παρασκευή  5 Οκτωβρίου.

-Διαφήμιση-