Στην αντεπίθεση η ΝΔ, για Πάνο Καμμένο

Στην αντεπίθεση η ΝΔ, για Πάνο Καμμένο
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στην αντεπίθεση περνά η ΝΔ, καθώς στελέχη της ξιφουλκούν για το θέμα της υπόθεσης «Novartis» κάνοντας λόγο για σκευωρία και πολιτικές διώξεις και ζητά σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των βλημάτων πώλησης στη Σαουδική Αραβία και την τυχόν εμπλοκή του αρχηγού των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Παρουσία των τομεαρχών Δικαιοσύνης Νίκου Παναγιωτόπουλου και Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Έτσι ο ίδιος και οι Υπουργοί του παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, καταθέτει πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τυχόν ευθύνη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένου, στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το άρθρο 144 της Βουλής, σημειώνοντας ότι εξέθεσε διεθνώς της χώρα και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο.

-Διαφήμιση-

Η πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να υπογράφεται από το 1/5 του  αριθμού όλων των βουλευτών και να καθορίζει τους λόγους, για τους οποίους ζητείται η σύστασή της, καθώς και το συγκεκριμένο ζήτημα, για το οποίο θ΄ ασχοληθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το λόγο αυτό υπήρξε συνάντηση και στενή συνεργασία υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη των ΑΝΕΛ, πέρα των καθιερωμένων.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki