Στην Ελάτεια το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σταμόπουλο

Σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Ελάτεια το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Σταμόπουλο

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στην Ελάτεια, – εκτός απροόπτου – φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Γιάννη Σταμόπουλο, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο 6/8. Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά στο ypaithros.gr άνθρωποι από το περιβάλλον του εκλιπόντα αγρότη και αγροσυνδικαλιστή η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση με την νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί της Δευτέρας (ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του).

Σε αντίθετη περίπτωση η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 9 Αυγούστου.

Χθες το ypaithros.έγραφε:

Λύπη προκάλεσε στον αγροτικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Σταμόπουλου, πρώην προέδρου της ΓΕΣΑΣΕ, μέλους της Πρωτοβουλίας Αγροτών και προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελάτειας.

Ο τελευταίος πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ, σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά στο ypaithros.gr, φίλοι του που πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός, βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στο σπίτι του. Αν και ο θάνατός του αποδίδεται σε ανακοπή την Δευτέρα 8/8 θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όπως μας επισημαίνουν άνθρωποι που διατηρούσαν προσωπικές σχέσεις με τον εκλιπόντα «σήκωνε μεγάλο φορτίο αφού είχε έρθει αντιμέτωπος με κατασχέσεις των περιουσιακών του στοιχείων, με αφορμή τα χρέη που είχε δημιουργήσει η ΓΕΣΑΣΕ λόγω της γνωστής εκκρεμότητας με τον ΕΛΓΑ».