Στο μεγαλύτερο αγροδιατροφικό κέντρο εφοδιασμού της Ιταλίας τα ελληνικά προϊόντα

Τις δυνατότητες προώθησης ελληνικών προϊόντων μέσα από το μεγαλύτερο αγροδιατροφικό κέντρο εφοδιασμού της Ιταλίας και το τέταρτο μεγαλύτερο της Ευρώπης προωθεί ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Παναγιώτης Σταμπουλίδης ήταν ένα από τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής που συνόδευσαν την υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Θεοδώρα Τζάκρη στην τριήμερη επίσκεψη της στη Ρώμη από 30 Μάιου μέχρι 1 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Centro Agroalimentare di Roma, που είναι το μεγαλύτερο αγροδιατροφικό κέντρο εφοδιασμού της Ιταλίας και το τέταρτο μεγαλύτερο της Ευρώπης. Εκεί συναντήθηκαν με ανθρώπους της διοίκησης του κέντρου και αποφασίστηκε η υπογραφή μνημονίου κατανόησης και συναντίληψης για την προώθηση και διακίνηση ελληνικών προϊόντων στην ιταλική αγορά μέσω του συγκεκριμένου κέντρου.

Το ίδιο βράδυ ο κ. Σταμπουλίδης επισκέφθηκε και την ιχθυαγορά που λειτουργεί στο ίδιο σημείο και παρουσίασε στους ιταλούς εμπόρους την ποικιλομορφία των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να τεθούν στη διάθεση της ιταλικής αγοράς.