Σχέδιο νόμου για την συνδικαλιστική οργάνωση των παραγωγών και των συνεταιρισμών ετοιμάζει το ΥπΑΑΤ

Σχέδιο νόμου για την συνδικαλιστική οργάνωση των παραγωγών και των συνεταιρισμών ετοιμάζει το ΥπΑΑΤ
-Διαφήμιση-

Το μήνυμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρου Αραχωβίτη για την «κατάθεση σχεδίου νόμου για την συνδικαλιστική οργάνωση παραγωγών και συνεταιρισμών» μετέφερε στην Γενική Συνέλευση της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ο γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Νίκος Αντώνογλου.

Στο μήνυμα του Υπουργού, κ. Αραχωβίτη, που μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας, ανακοινώθηκε η «κατάθεση σχεδίου νόμου για την συνδικαλιστική οργάνωση των παραγωγών αλλά και των συνεταιρισμών. Με τον νόμο αυτό θα αποκαταστήσουμε την εκπροσώπηση του παραγωγικού κόσμου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό

Επίσης, στο μήνυμα αναφέρεται ότι «επιχειρούμε να λύσουμε τα προβλήματα και τις παθογένειες των παλιών συνεταιρισμών που δημιούργησε ο νόμος 4015 του 2011, αλλά και το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.»

Όπως ανακοίνωσε και ο Πρωθυπουργός από τα Καλάβρυτα, «σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, την έμπρακτη στήριξη των συνεταιρισμών μέσω της ένταξης προϊόντων τους σε προγράμματα διανομής τροφίμων.»

-Διαφήμιση-