Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Συμμετέχει στην 11η Έκθεση AgroThessaly

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Συμμετέχει στην 11η Έκθεση AgroThessaly
Από αριστερά: Καθηγητής Νικόλαος Δαναλάτος Πρόεδρος του Τμ. Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Καθηγητής Δημήτριος Βαφείδης Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών επιστημών, Αθ. Εξαδάχτυλος Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμ. Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Μαριάνθη Χατζηιωάννου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμ. Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Ευαγγελία Γκόλια, Δρ. ΕΔΙΠ, Τμ. Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Γεώργιος Νάνος, Καθηγητής, Τμ. Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Δομενικιώτης Χρήστος, Δρ. ΕΔΙΠ Τμ. Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος

Η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχει δυναμικά στην 11η Έκθεση AgroThessaly, με στελέχωση περιπτέρου ( C 10) και διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας με τίτλο:  «Αειφόρος φυτική & ζωική παραγωγή: πετυχημένες πρακτικές».  

Η ημερίδα που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ – HELEXPO, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο της AgroThessaly στη Λάρισα.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ AGROTHESSALY 2017, ΛΑΡΙΣΑ, ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3/17

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, HELEXPO

Η 11η Πανελλήνια Αγροτική Έκθεση για τη Γεωργία & την Κτηνοτροφία αποτελεί τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση του κλάδου και για πρώτη φορά φέτος αναβαθμίζεται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας Δήμου Λαρισαίων και ΔΕΘ – ΗELEXPO. Η 11η έκθεση της AgroThessaly θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 9 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στους χώρους της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης της Λάρισας.

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Συμμετέχει στην 11η Έκθεση AgroThessaly