Συλλαλητήριο την Κυριακή 22/1 στον Τύρναβο αποφάσισαν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ.  

Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου με τα τρακτέρ τους όπως επίσης και τους μαζικούς φορείς  στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Τυρναβου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου απευθύνει με ανακοίνωση του ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου. Ως ώρες προσυγκέντρωσης έχουν ορισθεί οι: 10:30 π.μ Κεντρική πλατεία Αμπελώνα, Κεντρική πλατεία Δαμασίου, 11:00 περιοχή των Εξοχικών στον Τύρναβο

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι του δήμου Τυρναβου και η Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ. καλούν και τους συναδέλφους των άλλων χωριών του Δήμου να πράξουν ανάλογα.

Στο πλαίσιο και των αποφάσεων της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, διεκδικούν: Ικανοποιητικό πόσα που θα καλύπτουν την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος για όλες κάθετα τις ποικιλίες Ροδακίνων-Νεκταρινιών, επιτραπέζιων και Οινοποιήσιμων Σταφυλιών, Αχλαδιών, Κερασιών, Αμυγδάλων. Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο όπως δίνεται κάθε χρόνο στους εφοπλιστές, κλινικάρχες, ξενοδόχους. Ουσιαστική επιδότηση σε γεωργικά λιπάσματα -φάρμακα και ζωοτροφές και όχι τα ψίχουλα κοροϊδίας που έδωσε η Κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα. Πλαφόν στην τιμή της  κιλοβατώρας στα 0,7 λεπτά στο αγροτικό ρεύμα. Κατάργηση του προστίμου της πράσινης ενέργειας αλλά και του Χρηματιστηρίου Ενέργειας. Στο σεισμόπληκτο Δαμάσι αποζημίωση σε όλους τους σεισμόπληκτους στο 100% των ζημιών σε α’ και β΄ κατοικία, σε αποθήκες, καταστήματα, από τον κρατικό προϋπολογισμό, χωρίς τις προϋποθέσεις που κάνουν αδύνατη την όποια επισκευή – ανακατασκευή από τους ιδιοκτήτες. Το ίδιο και για τις ζημιές σε γεωργοκτηνοτροφικές μονάδες. Άμεσα να γίνουν τα απαραίτητα έργα υπογειοποίησης και βελτίωσης στο ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ στον Αμπελώνα ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ύδρευσης χωραφιών και σταβλικών εγκαταστάσεων όπως τα προηγούμενα χρόνια.