Σύλληψη λαθροκυνηγού στα Χανιά μετά από κυνηγητό

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στη σύλληψη ενός ατόμου που κυνηγούσε παράνομα στην περιοχή του Ομαλού προχώρησαν λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Πέμπτης άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Χανίων.

Μάλιστα ο συλληφθείς στην προσπάθεια του να διαφύγει προκάλεσε υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα της θηροφυλακής, όπως αναφέρει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Το περιστατικό συνέβη όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Χανίων στην περιοχή του Ομαλού εντοπίστηκαν 2 άτομα να κυνηγούν με τη χρήση φακών.

Όπως ανακοίνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης , «οι θηροφύλακες κατάφεραν να πλησιάσουν τα δύο άτομα στις 23:15, αλλά το ένα άτομο που είχε την καραμπίνα κατάφερε να διαφύγει. Το δεύτερο άτομο προσπάθησε να διαφύγει μ’ ένα αγροτικό όχημα και στην προσπάθεια του αυτή χτύπησε δύο οχήματα της θηροφυλακής. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου και κρατήθηκε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατασχέθηκαν ένας σκοτωμένος λαγός που βρέθηκε στο όχημα, δύο φακοί χειρός καθώς και το όχημα, ενώ οι θηροφύλακες κατέθεσαν μήνυση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress