Από κοινού συμμετοχή της NEUROPUBLIC και της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην έκθεση Ζootechnia 2019

Από κοινού συμμετοχή της NEUROPUBLIC και της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην έκθεση Ζootechnia 2019

NEUROPUBLIC συμμετέχει, από κοινού με την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, στην 11η Zootechnia, που θα γίνει από 31 Ιανουαρίου έως και 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ξεναγηθούν και να βρουν πληροφορίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 – STAND 3a, από τις 10:00 έως τις 19:00 την Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή και από 10:00 έως τις 20:00 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο στις 10:00 η NEUROPUBLIC και η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσκαλούν τους επισκέπτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στο πλαίσιο της Ζootechnia με θέμα: 
«Ελληνική Κτηνοτροφία: Η κατάσταση σήμερα, οι προκλήσεις και οι προοπτικές του αύριο».

Θεματολογία εκδήλωσης 

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπληρώνουν τόσο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων αλλά και τη γνωστοποίηση των προτάσεων της εταιρείας μέσα από την ψηφιοποίηση του αγροτικού τομέα και την ευφυή συμβουλευτική. 

Στην εκδήλωση προσκαλούνται κτηνοτρόφοι, σύμβουλοι και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία ανοικτή συζήτηση για την ελληνική κτηνοτροφία προκειμένου να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους αλλά και να ακούσουν τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης