Συμμετοχή του ΣΠΕΛ με περίπτερο και διοργάνωση ημερίδας στην Αgrotica 2022

O ΣΠΕΛ ανανεώνει το ραντεβού του και συμμετέχει στην AGROTICA 2022 – 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων στη Θεσσαλονίκη από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2022.

Ο Σύνδεσμος θα συμμετέχει για 4η φορά στην AGROTICA 2022, με περίπτερο στο Βελλίδειο – Stand 7. Παράλληλα θα διοργανώσουμε Ημερίδα, το Σάββατο 22/10/22 με τα βασικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο της θρέψης καλλιεργειών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένας ανοιχτός διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους στην αγροδιατροφική αλυσίδα έτσι ώστε να συζητηθούν τα κύρια ερωτήματα του κλάδου:

Πώς επηρεάζεται ο αγροδιατροφικός κλάδος από την πολεμική σύγκρουση και τη γεωπολιτική αστάθεια? Πώς κατευθύνει η μετά-covid εποχή την αγροδιατροφική αλυσίδα? Ποιός ο ρόλος των προϊόντων λίπανσης στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής? Ποιες είναι οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της θρέψης? Πώς οι Ευρωπαϊκές Πολιτικές και οι καταναλωτικές συμπεριφορές επηρεάζουν τον κλάδο της θρέψης? Πώς επαναπροσδιορίζεται η στρατηγική των εταιρειών σε ένα τόσο μεταβαλλόμενο περιβάλλον? Ποιά είναι η σύνδεση των προϊόντων λίπανσης με τη διατροφή των ανθρώπων?

Χορηγοί του ΣΠΕΛ, που υποστηρίζουν όλες τις δράσεις του στην Agrotica 2022 είναι οι εταιρείες: AΓΚΡΟΛΑ A.E., ACTIVE AGRO Α.Ε., ADAMA HELLAS Α.Ε, ΑΦΟΙ ΠΕΡ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε, AFCO S.A., AGROHELLAS Α.Ε., AGROLOGY Α.Β.Ε.Ε., AGROSTEP Ε.Π.Ε., BASF ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., BIOSOLIDS S.A., ΓΕΩΛΙΧ Ε.Π.Ε., COMPO EXPERT HELLAS Α.Ε., CRETAGRO Ε.Π.Ε., EUROCHEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΖΙΚΟ Α.Ε., FERTIKOM Μ. ΙΚΕ, ΚΑΡΜΠΟΚΑΛ Α.Ε., K+S GmbH, ΛΗΔΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ε.Π.Ε., ΛΥΔΑ Α.Ε, ΜΕΓΚΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., MEDILCO HELLAS A.E., MILLIKEN S.A., NATURE Α.Β.Ε.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ A.B.E.E., SELENE S.A., SYNGENTA Α.Ε.Β.Ε., TEOFERT Α.Ε., UPL HELLAS S.A., VITACHEMIE M. IKE, ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε., YARA HELLAS S.A.

Επίσης ο ΣΠΕΛ είναι Επίσημος Υποστηρικτής της Διοργάνωσης της Agrotica 2022.