Αυτό το άρθρο είναι 19 μηνών

Συνάντηση Αυγενάκη με Βοϊτσεχόφσκι για την στήριξη των πληγέντων αγροτών σε Θεσσαλία και Έβρο

19/09/2023
1' διάβασμα
synantisi-avgenaki-me-voitsechofski-gia-tin-stirixi-ton-pligenton-agroton-se-thessalia-kai-evro-301558

Με τον επίτροπο γεωργίας Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι συναντήθηκε τo πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ. Αυγενάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η ελληνική αντιπροσωπεία με την επιτροπή, βρέθηκαν οι καταστροφικές συνέπειες από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες στον αγροτικό τομέα. Μάλιστα, όπως σημειώνει ο ίδιος ο επίτροπος, συζητήθηκαν και τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να κινητοποιηθούν πόροι προκειμένου να στηριχθούν οι Έλληνες αγρότες.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά το Συμβούλιο των υπουργών γεωργίας, όπου και ο κ. Αυγενάκης ζήτησε την συνδρομή της ΕΕ για την στήριξη των πληγέντων αγροτών.

Διαβάστε ΕΔΩ σχετικό Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑΤ

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: