Συνάντηση εργασίας με τον Στέργιο Πιτσιόρλα είχε το νεοεκλεγέν προεδρείο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συνάντηση εργασίας με τον Στέργιο Πιτσιόρλα είχε το νεοεκλεγέν προεδρείο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ

Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, είχε την Τετάρτη 29/5/2019 το νεοεκλεγέν προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ).

Στη συνάντηση ήταν παρόντες, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρος Μαντάς, ο Α΄αντιπρόεδρος Ελευθέριος Αντωνακάκης, ο Β΄αντιπρόεδρος Παρασκευάς Γραβουνιώτης και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Καραγιάννης.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας και συναντίληψης μεταξύ των δύο πλευρών. Το προεδρείο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ είχε την ευκαιρία να κάνει μια συζήτηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, στην βάση των ρυθμίσεων που ψηφίστηκαν πρόσφατα από την Βουλή, για την ενίσχυση και ανάπτυξη των Βιομηχανικών Περιοχών και Επιχειρηματικών Πάρκων.

Παράλληλα, το προεδρείο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και για τις αλλαγές στην ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ που πρότειναν προ ημερών, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης και ο αναπληρωτής Υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Στη συνέχεια, το προεδρείο του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του ΣΕΒ, είχε συνάντηση με τον νέο Διευθυντή Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών κ. Μουτσόπουλο, που αντικαθιστά την κ. Μαρίνα Σπυριδάκη στην θέση αυτή. Έγινε μια ανασκόπηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Συνδέσμων και αντηλλάγησαν απόψεις για την εξέλιξη των θεμάτων των Επιχειρηματικών Πάρκων και Βιομηχανικών Περιοχών.