Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και προέδρων εμπορικών συλλόγων για την Ιπποδάμεια Αγορά

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και προέδρων εμπορικών συλλόγων για την Ιπποδάμεια Αγορά
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Η δημιουργία και λειτουργία της νέας Ιπποδάμειας Αγοράς στον Πειραιά, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, οι πρόεδροι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Βασίλης Κορκίδης και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανεσιώτης, και από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) ο πρόεδρος Μιχάλης Μυτιληνάκης και η διευθύνουσα σύμβουλος Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκου, συναντήθηκαν ώστε να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα από κοινού.

Όπως συζητήθηκε, πρέπει εντός διμήνου να έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες μελέτες για τη διαμόρφωση και λειτουργία της Ιπποδάμειας Αγοράς στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου των πρώην ΗΣΑΠ, στην πλατεία Ιπποδαμείας, στον Πειραιά. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συμφώνησαν για τις κινήσεις, τα βήματα και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες και το έργο να προχωρήσει με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-