Σύσκεψη αγροτών του Δήμου Αγιάς

Σύσκεψη αγροτών του Δήμου Αγιάς
-Διαφήμιση-

Η ΕΟΑΣΝΛ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Αγιάς καλούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε σύσκεψη την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 μ.μ. στην ταβέρνα «ΧΑΤΖΑΚΟΣ» στην Αγιά.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι με τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα, το  κόστος παραγωγής, τις ζημιές που δεν αποζημιώνονται, τις ασφαλιστικές εισφορές, το φορολογικό, καθώς και όλα αυτά που μειώνουν το αγροτικό εισόδημα.

Βασικό ζήτημα της σύσκεψης θα είναι η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος αφού έχει αποφασιστεί να γίνουν εκλογές το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλους τους αγροτικούς συλλόγους και την Ομοσπονδία.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «οι Αγροτικοί Σύλλογοι είναι όπλο στα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων και μέσα από την λειτουργία και δράση τους μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας αλλά και να ανακόψουμε την μεγάλη επίθεση που δεχόμαστε στο εισόδημα μας από τις κυβερνητικές πολιτικές και τα μνημόνια. Δυνατοί Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδία είναι προϋπόθεση για την μαζική συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις γιατί μόνο με τους αγώνες μας μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα».

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-