Το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» στον πρόεδρο του ΒΕΘ Παναγιώτη Παπαδόπουλο

Το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» στον πρόεδρο του ΒΕΘ Παναγιώτη Παπαδόπουλο
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτη Παπαδόπουλου, β’ αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το Σάββατο (24/3), εκφράζουν, με σημερινά ψηφίσματά τους, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της πόλης.

Σε ψήφισμά της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo, όπου υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εκθεσιακού φορέα από το 2013, τονίζεται -μεταξύ άλλων- ότι “υπήρξε ανέκαθεν αρωγός και συνοδοιπόρος στις προσπάθειες της έκθεσης” και πωςε “αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό”.

-Διαφήμιση-

Την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος εξαίρει και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ τη βαθύτατη οδύνη τους για τον “ξαφνικό χαμό” του Παναγιώτη Παπαδόπουλου εκφράζουν, με σημερινή ανακοίνωση, ο πρόεδρος, η διοίκηση, τα μέλη και το προσωπικό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

“Ο θάνατος ενός τόσο δυναμικού και αποτελεσματικού ανθρώπου αποτελεί τεράστια απώλεια για το χώρο των επιχειρήσεων, το επιμελητηριακό κίνημα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Πατρίδα μας όλη” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΕΘ.

“Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπήρξε ένας δυναμικός εκπρόσωπος του ΒΕΘ και ένας αξιοπρεπής, συνεργάσιμος και δοτικός άνθρωπος. Η απουσία του αποτελεί πλήγμα για το επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης αλλά για ολόκληρη την πόλη” αναφέρει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας. Από το 1978 ασχολήθηκε με την εμπορία και επεξεργασία υαλοπινάκων. Ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία “PAP SAFETY GLASS ΑΒΕΕ”, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 16.00, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki