Το Πήλιο επέλεξε για διακοπές ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας

Το Πήλιο επέλεξε για διακοπές ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας

Στο Πήλιο πέρασε τις ολιγοήμερες διακοπές του ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζονσον, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά επισκέφθηκε την αγαπημένη του περιοχή.Χωρίς την τήρηση του πρωτοκόλλου, έμεινε για τρεις ημέρες σε βίλα στο Χόρτο.
Ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας, προχθές το βράδυ, έκανε τον περίπατό του στην πλατεία της Αργαλαστής, με συντροφιά έξι φίλων του και ήπιε τον καφέ του στον «Καλόγηρο», όπου ζήτησε ελληνικό φραπέ μέτριο χωρίς γάλα, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ο Μπόρις Τζόνσον επιβιβάσθηκε, χθες, σε μεγάλο ιδιωτικό ιστιοφόρο και έκανε μίνι κρουαζιέρα στον Παγασητικό, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Πιθανολογείται ότι συνεχίζει τις διακοπές του στην Σκιάθο.

Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, έφθασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 30/08, με πτήση της EasyJet και κατευθύνθηκε αμέσως στον Βόλο και το Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόρις Τζονσον επισκέπτεται κάθε χρόνο, την τελευταία τριετία, τον Βόλο και το νότιο Πήλιο, ενώ φημολογείται ότι μπορεί και να είναι ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή.