Αυτό το άρθρο είναι 75 μηνών

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό κυνηγό στη Θεσσαλονίκη

06/11/2019
49'' διάβασμα
tragiko-dystychima-me-enan-nekro-kynigo-sti-thessaloniki-46969

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 23.00, όταν οι τρεις συγγενείς πήγαν για κυνήγι με τρακτέρ σε αγροτική περιοχή στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης.

${item.text ? `
${item.text}
` : ''} `; } } container.addEventListener('mouseenter', () => isPaused = true); container.addEventListener('mouseleave', () => isPaused = false); updateContent(); setInterval(updateContent, delay); })();

Το τρακτέρ οδηγούσε ο 61χρονος και στο πίσω μέρος κάθονταν ο 57χρονος αδερφός του και ο 46χρονος συγγενής τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 57χρονος έπεσε από το όχημα. Τότε το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές. Ο 61χρονος και ο 57χρονος συνελήφθησαν με τις κατηγορίες κατά περίπτωση της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: ethnos.gr

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: