Αυτό το άρθρο είναι 68 μηνών

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα νεκρή μετά από σύγκρουση τρένου με ΙΧ

19/08/2019
1' διάβασμα
tragodia-sti-thessaloniki-egkyos-gynaika-nekri-meta-apo-sygkrousi-trenou-me-ich-168437

Την τελευταία της πνοή άφησε μία γυναίκα μετά τη σύγκρουση ΙΧ με διερχόμενη αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν έγκυος 20 εβδομάδων.

Το μοιραίο αυτοκίνητο με 2 επιβαίνοντες παραβίασε τη διάβαση και «σφηνώθηκε» κάτω από το τρένο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ νεκρή είναι η 39χρονη – σύμφωνα με πληροφορίες – συνοδηγός του οχήματος.

Οι δύο επιβάτες του οχήματος ένας άνδρας και μία γυναίκα, αφού απεγκλωβίστηκαν από το όχημα από άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ήταν ήδη νεκρή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

ΣTIΣ 14:00 IX ΠAPABIAΣE ΦYΛAΣΣOMENH ΔIABAΣH 8 XΛM EΞΩ AΠO THN ΘEΣΣAΛONIKH ME AΠOTEΛEΣMA NA ΣYΓKPOYΣΘEI ME THN AMAΞOΣTOIXIA 91 ΠOY EKTEΛOYΣE TO ΔPOMOΛOΓIO AΛEΞANΔPOYΠOΛH – ΘEΣΣAΛONIKH. TPAYMATIAΣ O OΔHΓOΣ TOY IX KAI NEKPH H ΣYNOΔHΓOΣ.

Πηγή: newsbomb.gr 

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: