Τρίπολη: Σεμινάριο για την “Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό τομέα” στις 22/4

Αναβολή σεμιναρίου για τον Αγροδιατροφικό Τομέα
-Διαφήμιση-

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει Σεμινάριο με τίτλο: “ Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό τομέα ” που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (Οδός 25ης Μαρτίου και Πανός 21) στην Τρίπολη.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) και παραγωγούς του Αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ενδιαφέρονται να εντάξουν στην επιχείρησή τους νέες τεχνολογίες και καινοτόμες διαδικασίες όπως νέες τάσεις, νέες τεχνολογίες, ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, καινοτόμες καλλιέργειες,  αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανίας τροφίμων, αειφορία, λειτουργικά τρόφιμα κλπ.

Το σεμινάριο ειδικότερα, απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Φρούτα – Ρόδι – Χυμοί
  • Ελιά – Ελαιόλαδο
  • Σταφίδα – Αμπέλι – Οίνος
  • Γαλακτοκομικά προϊόντα

Το πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα σχετικά με διεργασίες ξήρανσης και εγκλεισμού, καλλιέργεια στέβιαs (stevia), περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καλλιέργεια προϊόντων χωρίς γλουτένη (gluten free).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου «FOCUS – Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) του αγροδιατροφικού τομέα μέσω υλοποίησης διακρατικών συνεργατικών σχημάτων/ Συστάδων (Clusters)» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος Balkan-Med.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εάν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο σεμινάριο σας παρακαλούμε όπως στείλετε σχετικό email με τα στοιχεία σας στο [email protected] , υπόψη κας. Ιωάννας Λαμπροπούλου, Τηλ.: 2713-601380, έως Πέμπτη 18/04/2019.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Σεμιναρίου 

-Διαφήμιση-